Kurdiske asylsøkere i Norge

Ser i dagens nettutgave av Adresseavisen at Fahrad Osman, broren til drapsmannen Osman Osman, har kommet seg tilbake til Norge og nå får hjelp av Brynjar Meling til å kreve oppholdstillatelse fordi kurdiske myndigheter visstnok forfølger ham. Skulle Meling nok en gang få gjennomslag for sine løgner om Kurdistan, vil resultatet være at forbrytere har større sjanser for å få oppholdstillatelse i Norge enn lovlydige kurdere.

Melings forsvar for terrorlederen Mullah Krekar har stort sett gått ut på at han har blitt forfulgt av kurdiske myndigheter bare på politisk grunnlag. Seinere forsvarte han Osman Osman ved fortsatte bakvaskelser av det kurdiske rettsvesenet. Resultatet er at mange i Norge ikke tror på Krekars ansvar for Ansar al-Islams mange forbrytelser, som massakrer av fanger, bombeangrep på sivile osv; forbrytelser som gjør at folk her i Kurdistan hater ham som pesten.

Takket være Melings groteske virksomhet går Krekar fritt omkring i Oslos gater. Nå vil han skaffe enda en kurdisk forbryter oppholdstillatelse, mens myndighetene fortsetter å sende lovlydige kurdere med jobb og familie i Norge ut av landet.

Fy skam, Brynjar Meling.

1 kommentar (+add yours?)

  1. Jan Bojer Vindheim
    okt 30, 2007 @ 18:54:17

    UDI har nå intensivert arbeidet med å sende ut de siste 170 irakiske kurderne som har fått «Midlertidig Opphold uten Familiegjenforening» (MUF).
    Denne kyniske politikken er strid med menneskeverd og humanitet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: