Vi er snart i mål.

Årets valgkamp er inne i sluttfasen.

Aldri før har så mange vært engasjert i å drive valgkamp for Miljøpartiet de Grønne. Resultatene fra skolevalgene tyder på framgang mange steder, ikke minst i Rogaland og Hordaland.

Sannsynligvis er framgangen større enn skolevalgene fanget opp, for av ulike grunner ga de en tilbakegang i Trøndelag i forhold til lokalvalgene 2003, men dagens meningsmåling i Adresseavisa gir MDG en fortsatt pen framgang i Trondheim, og de to siste dagene vil vi satse på å hente inn enda noen stemmer til. Målet er tre mandater i det nye bystyret.

I morgen avslutter vi valgkampen med konsert på torget, som går over i minnedemo for Eugene Obiora.

Også i Stjørdal mobiliserer de nå, og samler hele 20 listekandidater til folkemøte imorgen. En meningsmåling for et  par uker siden ga  de grønne stjørdalingene en plass i kommunestyret.

Og det er ingen grunn til at ikke oppslutningen skal øke de fleste stedene der MDG stiller liste. Både i Halden og Kristiansand er partiet veletablert og har kandidater som er forberedt på  nye perioder som folkevalgte.

Vi håper på mandater i flere distriktskommuner, som Kåfjord, Flakstad og Sveio og i byer som  Bergen,  Gjøvik, Tromsø og Sandefjord. Bymiljølista i Stavanger ligger også godt an.

Innerst i  Oslofjorden stiller vi til Bystyret i Oslo og til alle de 15 bydelsutvalgene der,  foruten i nabokommunene Bærum og Nesodden.   Nesodden har hatt grønn representasjon i kommunestyret siden 1991, mens vi var representert i Bærum fra 1991-95. Støynivået er høyt, men vår stemme  er med i koret.  Det er absolutt ingen grunn til å gi opp nå.

Miljøpartiet De Grønne ligger an til mandatgevinst i mange kommuner, men dette er avhengig av at vi alle går til valglokalene og putter MDG sin stemmeseddel i urnene. Og at vi får venner og kjente til å gjøre det samme.

Det er nå det gjelder. Er det noen du har glemt å snakke med?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: