Stem grønt – det er nå det gjelder

Arkeologen Hannah Marcussen fra Oslo har frontet MDG gjennom valgkampen med stor energi.

Arkeologen Hannah Marcussen fra Oslo har frontet MDG gjennom valgkampen med stor energi.

Om mange synes MDG drukner i valgkampen, har vi likevel fått større medioppmerksomhet nå enn noen gang tidligere. At meningsmålingsinstituttene stort sett ikke fanger opp de minste partiene gjør at vi rett og slettt ikke aner i hvor stor grad vi har vunnet nye velgere før på mandag kveld.

Det vi kan registrere er at partiet har fått veldig mange nye medlemmer og aktivister i løpet av valgkampen, og at en rekke politiske kommentatorer i de store avisene understreker at De Grønne burde fått større plass i det politiske landskapet. Vi har dessuten kjempet oss til litt større plass enn tidligere, gjennom et stort antall blogger og avisinnlegg.

Det er likevel alt for mange som ikke har fått informasjon om hva Miljøpartiet de Grønne står for. Nå har vi to dager igjen til å fortelle slekt og venner hvorfor vi støtter De Grønne.

Det er viktig å forklare hvorfor vi ikke vil «stemme taktisk» på et av de andre partiene. Det er rett og slett ingen andre partier som tar opp de langsiktige utfordringene for miljø og ressurser med samme refleksjon som MDG. Å stemme på et annet parti vil være å utsette den nødvendige omlegginga av norsk politikk i uforsvarlig grad.

Her i Sørtrøndelag viser meningsmålingene nå at Snorre Valen fra SV er nå trygt inne på stortingsplass, og at Arne Byrkjeflot fra Rødt ikke har noen som helst sjanse, til tross for sine merkverdige regnestykker. Det er derfor ingen grunn til å la være å stemme med hjertet: Gjør som Erlend Loe og Morten Jørgensen: Stem De Grønne !

Reklamer

1 kommentar (+add yours?)

 1. Gylfi
  sep 12, 2009 @ 13:18:19

  DETTE ER SPONHEIM OG STOLTENBERGS SVIKEFULLE OG BEDRAGERISKE STRATEGI:

  Dersom det blir et rødgrønt mindretall etter valget 14. Sept. 09 kommer Venstre og Sponheim til å uttale følgende:

  «Venstre vil støtte en fortsatt rødgrønn regjering p.g.a. at Venstre mener at det er større mulighet til å få totalfredet Lofoten/Vesterålen når de deltar i en regjering hvor også SV og SP er motstandere av oljeborring i Lofoten/Vesteråle»

  Det som er trist er at Sponheim i mellomtiden, og med så liten del av det norske folk bak seg, gjennom garantier og annet oppvigleri bidrar til å konstruere kaos på høyresiden til den rødgrønne regjeringens beste.

  Denne svikefulle og bedragerske strategien har Sponheim og Stoltenberg meislet ut på alle sine ukentlige turer.

  Dette er å holde det norske folk for narr og begge burde blitt stilt for riksrett for å bevist ha forsøkt å sabotere demokratiet.

  Boikott AP og Venstre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: